Carrière-tijger of huis-tuin-keuken-kat

De Nederlandse mentaliteit is vaak gericht op de carrièretijger. Een goede opleiding, mooi huis, stoere auto en regelmatig op vakantie naar de zon. Blijkbaar heb je het dan gemaakt en anders ben je een loser. Dit beeld wordt versterkt door de sociale media, maar ook door de commerciële tv zenders.

Er zijn genoeg mensen, die aan dit beeld kunnen en willen voldoen. Ze hebben dit nodig en zijn bereid hiervoor ver te gaan. In veel gevallen ten koste van andere mensen, het gezin, de concurrentie, de collega's of werknemers.

 

Jezelf terug vinden
Er is echter ook een groeiende groep mensen die erachter komen, dat de realiteit heel anders is het sprookje van de carrièretijger. Die blijkt totaal niet bij hun te passen. Zij voelen zich veel gelukkiger als huis- tuin- en keukenkat. Zij vinden leuk omgaan met vrienden en collega’s veel belangrijker, dan veel geld op de bank. De eenzaamheid van de top maakt ze ongelukkig. Zij willen veel liever een leuk gezin of iets bijdragen aan een betere wereld.

 

Die mensen melden zich bij ons met de vraag of wij ze willen helpen zichzelf terug te vinden. Ze te ondersteunen bij het proces van carrièretijger naar huiskat. Ben jij toe aan de omschakeling mail of bel dan Peter: info@restarttenerife.com / +31 (0)75-711 2822

0