Restart Tenerife

Voor vragen of meer informatie:

T. +31 75 7112822

M. +31 6 20712438

E. info@restarttenerife.com

Neem contact met ons op:

Missie

Onze kennis en ervaring inzetten bij het veranderproces van mensen die opzoek zijn naar een nieuwe (andere) invulling van hun leven.
Een heldere visie en nieuwe structuren zorgen voor vertrouwen in de toekomst.


Peter Zaal
Opgeleid als Personeelsmanager en Bestuurlijk Juridisch adviseur. Al jaren werkzaam als coach en mentor, alsmede als onafhankelijk Rentmeester voor grote nutsbedrijven. Zijn brede kennis in combinatie met de enorme levenservaring zorgt ervoor, dat er voor iedereen een luisterend oor en waardevol advies beschikbaar is. Zijn drijfveer is de enorme passie om mensen te willen helpen zichzelf te ontwikkelen of een waardevolle verandering tot stand te brengen.

 

Bertina Heerschop
Opgeleid als Fysiotherapeut en jarenlang gewerkt met reconditionerings trajecten. De brede interesse in sociologische en psychologische ontwikkeling bij mensen zorgt voor waardevolle adviezen. Zij heeft die speciale gave om mensen met een sterk karakter echt te begrijpen en te kunnen helpen hiermee om te gaan. Ook haar drijfveer is haar lange levenservaring in te zetten om bij mensen een verandering tot stand te brengen.