Mijn partner en ik zijn vervreemd.

Het sprookjeshuwelijk blijkt na verloop van tijd meer en meer scheurtjes te vertonen. Er gaat veel tijd verloren aan de dagelijkse sleur als werk, huishouden en familieverplichtingen. De echte proef op de som vindt plaats na een of meerdere ingrijpende gebeurtenissen.

Zaken als ziekte, ontslag, huis bouwen, kinderen krijgen en overlijden dat zijn momenten waarop de ultieme test plaatsvindt van de sterkte van jullie relatie. De één groeit naar elkaar toe, de ander vervreemd juist.

 

Wat is er gaande?
Bij andere relaties is dat meer een langzaam proces, maar met hetzelfde resultaat. Het is de moeite waard om samen eens stil te staan wat er precies aan de hand is. Bezoeken aan relatietherapeuten, maatschappelijk werkers en andere zorgverleners zijn weinig effectief, omdat het tussen de dagelijkse beslommeringen door moet. Zo is het moeilijk om echt afstand te nemen en onderwerpen diepgaand te bespreken.

In onze praktijk blijkt vaak dat het wederzijds gevoel er nog wel is, maar dat een opeenstapeling van miscommunicatie de problemen versterkt. Wij bieden de kans om onder deskundige begeleiding letterlijk afstand te nemen.

 

Bewustwording en oplossingen
Samen vorm te geven een proces van bewustwording en werken aan oplossingen. Een aantal dagen volledig verzorgd inspiratie en energie opdoen in Puerto de la Cruz. Een prachtig havenstadje In het groene noorden van het Canarische eiland Tenerife.

Willen jullie het sprookje nieuw leven inblazen mail of bel dan Peter: info@restarttenerife.com / +31 (0)75-711 2822

0